Produkter

I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer. Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeseriens bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en idé til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.

I dag forandrer og fornyer Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, Face Fit behandlinger samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

dermalogica.dk

Jane Iredale er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler, der er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over på grund af dens gode egenskaber. Jane Iredale mineralmakeup er således mere end makeup – det er en forlængelse af din hudpleje.

Jane Iredales mål er at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt, og produkterne indeholder derfor ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer såsom talkum.

Alle Jane Iredale produkter har undergået sikkerheds-, allergi- og kliniske tests for at bekræfte, at produkterne ikke irriterer huden. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden.

janeiredale.dk

Clear Start™ er udviklet af Dermalogica - den foretrukne hudplejeserie blandt professionelle kosmetologer verden over. Clear Start™ er udviklet specifikt til at behandle ung hud, der har tendens til bumser. Aktive ingredienser og milde planteekstrakter giver dig den reneste, sundeste hud.

Clear Start™ produkterne indeholder ikke tilstoppende mineralsk olie, lanolin, irriterende kunstige farvestoffer udtørrende S.D. alkohol eller parabener.

Serien indeholder renseprodukt, booster, toner, maske og fugtcremer, som alle hjælper med at forebygge bumser og udbrud.

Hvis du er god ved din hud i dag, så ser den pænere ud i fremtiden. Med Clear Start™ kan fremtiden begynde nu!

clearstart.dk

 

CND™ står bag den originale SHELLAC™ neglelak, samt CND VINYLUX, CND RescueRXx, Creative Play, SolarOil og mange andre prisvindende negleprodukter.

Med en urokkelig forpligtelse til kvalitet, er hvert eneste af vores produkter omhyggeligt afprøvet og undersøgt i vores egne laboratorier, hvor alt bliver gennemtestet minutiøst, før de når salonerne.

CND er ofte at finde på verdens største catwalks fra New York til Paris, og Milano til Dubai, hvor vi sammen med de største modedesignere skaber trenden for neglemoden. Du får derfor altid de mest innovative, trendsættende negleprodukter i bedste kvalitet, når du vælger produkter fra CND.

Det mest kendte CND produkt i Skandinavien er SHELLAC™, som efter mere end 5 års intensiv udvikling med omhyggelige test og undersøgelser i egne laboratorier, udkom i år 2010. En unik professionel lak, der kombinerer de bedste egenskaber fra den højpigmenterede neglelak og holdbare gele, i en let aftagelig formel.

Gehwol er naurlige urtebaserede og medicinske pleje produkter til fødder og negle.

Gehwol er tysk, seriøs og med produkter, der har et formål.

Gehwol er en kæmpe serie af produkter til fødderne. Serien er seriøs og effektiv. Den har indhold stoffer der både virker behandlende og forebyggende på hård hud, tør hud, sure og svedige tæer og svamp.

Gehwol har som sagt et kolossalt produktsortiment, så hvis du har et eller andet problem med fødderne er der en god chance for at Gehwol har et produkt mod det.